BSO nog niet open……

22 maart 2021 – De Persconferentie van afgelopen maandag heeft weinig nieuws gebracht.
 
In elk geval is duidelijk dat de BSO ook na 29 maart 2021 voorlopig weer gesloten blijft.
Dat is een grote teleurstelling, want wij missen de kinderen enorm!
 
Ook voor jullie is dit waarschijnlijk niet gemakkelijk, maar wij hadden vooral gehoopt om met de volledige opening van de BSO voor de kinderen weer een stap vooruit te kunnen doen richting ‘normaal’.
 
De noodopvang is nog wel open en wij doen er alles aan om, binnen de geldende Corona-regels, goede en verantwoorde opvang te bieden, waar de kinderen kind kunnen en mogen zijn en gewoon kunnen ontdekken, onderzoeken en spelen. En dat vooral samen met hun leeftijdsgenoten.

 
Wij willen jullie als ouders en verzorgers bedanken voor het vertrouwen in Kinderopvang ’t Kasteel tijdens deze tweede lockdown-periode.
Wij waarderen het dat jullie ook in deze periode voor de buitenschoolse opvang zijn blijven betalen. Dat maakt het voor ons mogelijk om straks, en hopelijk heel gauw, de vertrouwde opvang via ’t Kasteel te kunnen blijven bieden.
 
Wij kijken uit naar de dag dat de BSO weer volledig open is en wij jullie en de kinderen allemaal weer mogen begroeten. En vanaf dan weer gewoon op alle dagen.

NOODOPVANG VANAF 29 MAART

Vanaf volgende week zullen we de noodopvang hetzelfde inrichten als de weken ervoor:

Op maandag, dinsdag en donderdag:
– Kinderen van Het Croontje en de Speelschans op Het Croontje
– Kinderen van Roomburg op Roomburg
– Kinderen van Trigon op Trigon

Op woensdag en vrijdag:
– Alle kinderen op Roomburg

AANMELDEN VOOR NOODOPVANG VANAF 29 MAART
We nemen de lijst van de week voor de vakantie weer mee naar volgende week, mocht u iets willen wijzigen laat het ons dan weten via mt@tkasteel.nl

Mogelijk wilt u vanaf volgende week alsnog gebruik maken van de noodopvang dan kunt u uw kind aanmelden via mt@tkasteel.nl 

WANNEER MAG UW KIND GEBRUIK MAKEN VAN DE NOODOPVANG ?
– Indien minimaal één ouder werkzaam is in een cruciaal beroep. Zie hiervoor de lijst van de Rijksoverheid (link)

– Indien uw kind niet ziek ik of coronaverschijnselen heeft. Zie hiervoor de meest recente versie van de beslisboom U kunt deze beslisboom ook vinden op onze website.

– Indien uw kind met de klas in quarantaine moet wegens besmetting mag het niet naar de noodopvang komen.

COMPENSATIEREGELING KOSTEN BSO

Voor de BSO loopt de compensatieregeling door voor alle ouders. De compensatie heeft betrekking op de tegemoetkoming voor de eigen bijdrage tot de maximum uurprijs. Ouders die geen gebruik kunnen maken van de noodopvang, ontvangen ook het gedeelte boven het fiscaal maximum uurtarief vergoed, indien dit van toepassing is.