FEESTDAG 19 SEPTEMBER

Vorig jaar vierde we op Prinsjesdag ons 20-jarig jubileum, wat een heel bijzonder feestje was!
Ook dit jaar wordt er flink feest gevierd bij ‘t Kasteel, want we vieren natuurlijk ook onze 21- jarige verjaardag.
 
Op dinsdag 19 september wordt het Trigon terrein (’t Kasteel Trigon – Cronesteinkade 19) omgetoverd tot een groot feestterrein waar diverse activiteiten zullen plaatsvinden.

De stormbaan zal weer aanwezig zijn, voor de stoere jongens en meiden onder ons en ook kunnen de kleintjes hun energie kwijt op het springkussen.


Je kunt je weer mooi laten schminken en heerlijk dansen op muziek, geheel in je eigen bubbel, bij de Silent Disco.

Op het feestje mogen de workshops natuurlijk niet ontbreken
Dit jaar kun je weer je behendigheid en kunsten (verder) oefenen bij de circusworkshops.
Wil je echt iets nieuws uitproberen, dan kun je ook leren trommelen op een Djembé (Afrikaanse trommel).

Natuurlijk kun je ook gewoon naar hartenlust spelen buiten in de zandbak of binnen bij ’t Kasteel Trigon.  


Belangrijk voor de ouders/verzorgers:

  • De kinderen van ’t Kasteel Roomburg, Speelschans en het Croontje zullen na schooltijd met hun begeleiders naar ’t Kasteel Trigon (Cronesteinkade 19) gaan om daar het feest met elkaar te vieren. Bereidt uw kind hier thuis alvast op voor.
  • Aan het einde van de dag kunt u uw kind op ’t Kasteel Trigon ophalen.
    Natuurlijk bent u ook van harte welkom om mee te feesten of een drankje mee te drinken op onze verjaardag, vanaf 16:30 bent u meer dan welkom!
  • De kasteel kinderen van de andere dagen zijn op deze Dinsdag 19 September ook welkom om vanaf 16:30 uur mee te feesten, maar dit kan alleen onder begeleiding van een ouder. 
  •  
  • Afmelden einde dag : Als je je kind ophaalt zorg dan dat je je kind afmeldt bij het speciale afmeldpunt, zodat wij een goed overzicht kunnen houden welke kinderen met hun ouders mee naar huis zijn. Kinderen die zelfstandig (met toestemming van ouders al vooraf) naar huis mogen, bespreek het onderwerp “afmelden op de BSO” thuis extra met uw kind, zodat zij zich ook afmelden.
  • Afmelden de gehele middag: Komt uw kind niet naar de BSO deze middag, meldt hem of haar op Dinsdag 19 September dan af op het volgende telefoonnummer 071-5136408 (locatie ’t Kasteel Trigon) of mail naar trigon@tkasteel.nl
    Geef bij de afmelding duidelijk de voor- en achternaam van uw kind door, naar welke school en in klas uw kind zit en voor welke opvanglocatie van ’t Kasteel u uw kind afmeldt.