Feestdag

Als je jarig bent dan geef je een feestje !
Dit jaar bestaat ’t Kasteel 17 jaar en dat vieren we op
Prinsjesdag dinsdag 17 september ! 

Het Trigon terrein omgetoverd tot een groot feestterrein !

Na schooltijd gaan alle kinderen naar Trigon om daar eerst taart te eten en iets te drinken. Daarna begint het grote feest !

Er komt een stormbaan voor de stoere jongens en meiden onder ons. Een springkussen voor de kleinere prinsen en prinsessen, waar we heerlijk  onze energie op kwijt kunnen. 
Er is een workshop met waterdrums en je kunt je circus skills oefenen bij Circus Hannes en Co.
Ook kun je een superleuk armbandje maken van vilt of je laten schminken.

Belangrijk voor de ouders/verzorgers: 

  • De kinderen van ’t Kasteel Roomburg, Speelschans en het Croontje zullen uit school met hun begeleiders naar ’t Kasteel Trigon gaan om daar het feest met elkaar te vieren.  Bereidt uw kind hier thuis alvast op voor. 
  • Aan het einde van de dag kunt u uw kind op ’t Kasteel Trigon ophalen. Natuurlijk bent u zelf ook van harte welkom om mee te feesten of een borrel te drinken met het bestuur en de oudercommissie op onze verjaardag vanaf 17:00 bent u meer dan welkom.  
  • De kasteel kinderen van de andere dagen zijn op deze dinsdag ook vanaf 16:00 uur welkom om te komen feesten, maar wel onder begeleiding van een ouder. 
  • Afmelden: Wanneer je aan het einde van de dag je kind ophaalt zorg dan dat je je kind afmeldt bij het speciale afmeldpunt, zodat wij een goed overzicht kunnen houden welke kinderen met hun ouders mee naar huis zijn.  Kinderen die van hun ouders zelfstandig naar huis mogen benoem dit ook even thuis zodat zij zich ook afmelden.
  • Komt uw kind niet naar de BSO deze dag, meldt hem of haar netjes af op ’t Kasteel Trigon nummer 071-5136408 of mail naar trigon@tkasteel.nl en geef duidelijk aan met voor en achternaam, school en klas om wie het gaat.