Gastouder aan huis BESCHIKBAAR per 1 februari 2023

vrouw met zonnebril in haar en twee kindjes op haar schoot

4 november 2022 – Bij gastouderbureau ’t Kasteel is onze gastouder Jannie van der Spek vanaf 1 februari 2023 beschikbaar. De gastouder is beschikbaar om bij een gezin thuis op de woensdag en/of dinsdag en/of donderdag gastouderopvang te bieden. Deze gastouder is werkzaam in de regio Zoetermeer-Moerkapelle-Lansingerland-Pijnacker-Rotterdam (Schiebroek of Hillegersberg).

Jannie is een ervaren gastouder aan huis. Jannie gaat graag met de kinderen op stap, het liefst de natuur in of naar de kinderboerderij.

Bij slecht weer wordt er heerlijk binnen gespeeld en geknutseld. Ook is Jannie bereid om te koken. Zij is in het bezit van een auto.

Wanneer jullie op zoek zijn naar een gastouder aan huis en geïnteresseerd zijn geworden, dan vernemen wij dat graag, per mail of door telefonisch contact op te nemen of via ons contactformulier.

Het administratieve traject bij de gemeente om de voorziening voor gastouderopvang te registreren, om in aanmerking te komen voor de kinderopvangtoeslag, neemt minimaal 8 weken in beslag. Een aantal gemeenten brengt kosten voor deze registratie in rekening. Deze kosten zijn voor het gezin.