15 jaar ‘t Kasteel – Feestweek

Als je een jubileum viert dan geef je een groot feest !
En als je ‘t Kasteel heet dan doe je dat een week lang !
Maandag 18 september t/m vrijdag 22 september viert ’t Kasteel haar 15de verjaardag.
In deze feestelijke kasteelpost alle informatie over onze feestweek. Lees hem goed door zodat u weet op welke dag uw kind op welke lokatie zit en wat we natuurlijk allemaal gaan doen !


Maandag 18 september

We beginnen onze verjaardag rustig.
Bij feest hoort taart en champagne, dus dat zullen we ons heerlijk laten smaken. Tevens krijgen de groepen een cadeau, want ook dat hoort er bij.
Deze dag geen bijzonderheden ten aanzien van opvanglocaties. Ook de zwemles gaat gewoon door.


Dinsdag 19 september
Het Feest der Feesten

Vandaag wordt het Trigon terrein omgetoverd tot een groot feestterrein ! Er komt een stormbaan voor de stoere jongens en meiden onder ons. Een springkussen in de vorm van een kasteel, waar we heerlijk onze energie op kwijt kunnen.
We laten ons meevoeren op de bijzondere klanken van de waterdrum.
Je kunt je behendigheid toetsen bij de circusworkshops. Er is een Bellenblaas laboratorium, die ons diverse technieken kan leren in het maken van de mooiste bellen.
Een leuk foto momentje bij als Ridder of Jonkvrouw en je kunt je laten schminken . Natuurlijk kun je gewoon naar hartenlust spelen buiten in de zandbak of binnen bij ’t Kasteel Trigon.

Belangrijk voor de ouders/verzorgers:

• De kinderen van ’t Kasteel Roomburg, Speelschans en het Croontje zullen uit school met hun begeleiders naar ’t Kasteel Trigon gaan om daar het feest met elkaar te vieren. Bereidt uw kind hier thuis alvast op voor.
• Aan het einde van de dag kunt u uw kind op ’t Kasteel Trigon ophalen. Natuurlijk bent u zelf ook van harte welkom om mee te feesten of een borrel te drinken op onze verjaardag vanaf 16:30 bent u meer dan welkom.
• De kasteel kinderen van de andere dagen zijn op deze dinsdag ook vanaf 16:30 uur welkom om te komen feesten, maar wel onder begeleiding van een ouder.
• Afmelden: Wanneer je aan het einde van de dag je kind ophaalt zorg dan dat je je kind afmeldt bij het speciale afmeldpunt, zodat wij een goed overzicht kunnen houden welke kinderen met hun ouders mee naar huis zijn. Kinderen die van hun ouders zelfstandig naar huis mogen benoem dit ook even thuis zodat zij zich ook afmelden.Bij het afmelden krijgen de kinderen namelijk ook nog een leuke attentie mee naar huis als aandenken aan het 15- jarige bestaan!
• Wij brengen deze dag graag feestend door en zouden het op prijs stellen dat alle kinderen daar met ons de gehele middag aan meedoen. Mocht u toch graag zien dat u kind naar zijn of haar clubje gaat. Laat dit ons specifiek weten. Dit kan via mt@tkasteel.nl
• De kinderen van de St. Joseph school uit groep 4 en 5 hebben deze dag schoolreisje, wij zullen de kinderen rond 15:30 ophalen en met hen naar ’t kasteel Trigon gaan.
• Komt u kind niet naar de BSO deze dag, meldt hem of haar netjes af op ’t Kasteel Trigon nummer 071-5136408 of mail naar trigon@tkasteel.nl en geef duidelijk aan met voor en achternaam, school en klas om wie het gaat.


Woensdag 20 september

De woensdagkinderen worden verwend met een smakelijke lunch op ‘t Kasteel Roomburg.
De Trigon kinderen gaan na de lunch met hun begeleiders terug naar ’t Kasteel Trigon en zullen zelf aan de slag gaan met Graffiti.
De kinderen van ’t Kasteel Roomburg zullen kleurrijke zandmandala’s gaan maken onder begeleiding van Sjaak.

Belangrijk voor de ouders:
• Aan het einde van de dag kunt u, uw kind ophalen op de eigen opvang locatie.
• Alle kinderen zullen uit school naar ’t Kasteel Roomburg gaan om daar gezamenlijk te lunchen.


Donderdag 21 september

Op ’t Kasteel Roomburg zal voor de kinderen van ’t Kasteel de Speelschans, het Croontje en Roomburg een theater voorstelling zijn. Theater de Donder elf zal een interactief theaterverhaal komen spelen namelijk : “ Prins Roland en de boze elfenkoning”.

Belangrijk voor de ouders:
• Houdt u rekening met ophalen van uw kind, graag na 17:15 uur i.v.m. een theater voorstelling. Het zou jammer zijn als uw kind de voorstelling niet kan afkijken.
• De kinderen van ’t Kasteel de Speelschans kunnen na 17:15 uur op ’t Kasteel Roomburg worden opgehaald.

Op Trigon zullen we gaan voetballen. Niet gewoon voetballen maar Bubble Soccer. De kinderen worden in grote ballen gehesen en voetballen maar.


Vrijdag 22 september

Vandaag zijn alle lokaties van ’t Kasteel gesloten i.v.m. de personeel dag. Wij vangen deze dag dus geen kinderen op !!!
Houdt er ook rekening mee dat dit een roostervrije dag voor de Lorentzschool groepen 1 en 2 is !!!!