Programma Zomervakantie

De kinderen van de kleuterlocaties zullen aan de slag gaan met  thema’s als Bakken (o.a. bezoek Zoete Land, Proeftafel) Dieren (o.a. de Kamelenboerderij en een slootjestocht) Kunst (Schilderen en een tafeltent maken) Kruip in de huid van (Toneelspel, pyamadag) en Camping de Speelschans (Speurtocht, vuur maken en tenten neer zetten)

De kinderen van Roomburg gaan de eerste twee weken op hun locatie onder andere waterspelletjes doen, een natuurbingo en pizza’s bakken.

De kinderen van Trigon gaan de eerste twee weken o.a. zwemmen (geef sowieso iedere dag uw kind zwemspullen en een fiets mee) barbecueën, douanespel spelen en vlotten bouwen.
Op dinsdag 23 juli gaan we weer de hele dag zeilen bij de Eendracht. Belangrijk is dat de kinderen die dan komen zwemkleding meenemen en om 9.00 uur aanwezig zijn. We zijn die dag ook pas rond 18.00 uur weer terug op Trigon. Voor deze dag kunnen we helaas geen ruilingen of extra kinderen meer aannemen.

In de weken dat we Trigon en Roomburg samen zijn op Trigon gaan we onder andere hutten bouwen. Denk hier aan met schoeisel. Ms handig om dichte schoenen aan te doen/ mee te geven. Ook gaan we een eigen bank mozaïeken, doen we een vossenjacht met de kleuterlocaties, gaan we varen en zwemmen en doen we een rondje wetenschap in museum Boerhaave. Geef uw kind dus ook in deze weken iedere dag zwemspullen en een fiets mee ! 

Heeft uw kind een vakantiepas of een museumjaarkaart dan is het ook fijn om deze mee te geven.

Ook is het fijn als u uw kind ’s ochtend op warme dagen alvast insmeert. Wij zullen dit op warme dagen ook meerdere malen doen.