Seconda Casa

Beste bezoeker van deze website, graag stel ik me even aan u voor. Mijn naam is Renée Staal en woon nu 40 jaar samen met mijn man op de Morskade in Leiden. Onze twee kinderen zijn al jaren geleden uitgevlogen. Sinds zes jaar ben ik een trotse oma van twee schatten van kleindochters, Amy (6) en Emily (3).

Reeds meer dan 30 jaar vang ik al kindertjes op en doe dat nog steeds met heel veel passie. Wat is het toch mooi om te zien hoe de kleine schatjes (soms nog maar een paar maanden oud) zich ontwikkelen tot kleuters van vier jaar. Altijd toch weer even slikken en een traantje wegpinken als de kinderen dan na een paar jaar bij me weg gaan om de huiselijke omgeving in te ruilen voor de basisschool.

Ik sta ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder de naam Seconda Casa. Begonnen met een paar kindjes per week naar nu drie dagen per week opvang aan maximaal vier kindjes per dag. Niet meer, want ik wil mijn aandacht goed verdelen over de kleintjes die ik opvang. Maandag en dinsdag vang ik de kindertjes op.

Regelmatig ga ik met de kindertjes naar buiten. Ik woon in een rustige, kindvriendelijke omgeving in Leiden, naast ons huis een parkje met wat speelattributen, daarnaast op loopafstand een veilige, goedonderhouden speeltuin. Als het even mooi weer is, ga ik met ze op stap. In huis laat ik ze lekker knutselen, spelen met duplo, blokken en zo tussendoor puzzelen of lekker even een voorleesmoment. Ieder kindje kan slapen in een aparte ruimte, zodat ze weer even kunnen rusten na alle activiteiten.

Momenteel heb ik weer opvangplaats beschikbaar. Schroom niet om contact met me op te nemen. Er is altijd ruimte voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.


Aanmeldformulier Gastouderopvang


Gastouder-Thuis Opvang bij gastouder thuis


Contactgegevens

Renee Staal
Morskade 21a
2332 GB Leiden
071-5766318
06-245 372 66
www.reneestaal.nl


LRK Nummer

LRK Nummer Seconda Casa: 227163540


Voldoet aan onderstaande eisen