SPONSORLOOP STICHTING TAAI

Op dinsdag 1 november gaat ’t Kasteel zich samen met de kinderen inzetten voor de Stichting Taai.
We gaan dat doen door middel van een sponsorloop bij ’t Kasteel Trigon.

Stichting TAAI zet zich in voor wetenschappelijk onderzoek naar Cystic Fibrosis, kortweg CF en ook wel taaislijmziekte genoemd. CF is een nog ongeneeslijke, erfelijke ziekte met een beperkte levensverwachting van gemiddeld 45 jaar en waar in Nederland ongeveer 900 kinderen en 600 volwassenen aan lijden. Om betere behandelingen en uiteindelijke genezing van CF mogelijk te maken, is nog veel geld voor onderzoeken nodig. TAAI zet zich in om deze onderzoeken te financieren en de wetenschap een boost te geven, omdat je met CF geen tijd te verspillen hebt!
Kijk op www.stichtingtaai.nl voor alle informatie over de Stichting en CF.


Om een mooi bedrag bij elkaar te rennen of wandelen kunnen ouders, opa’s en oma’s, familie, buren en vrienden de kinderen sponsoren.
 
Op dinsdag 18 oktober komen studenten van The School of Understandig ,die deze sponsorloop organiseren en waar ook oud Kasteelgangers bij zitten, langs op de groepen om meer over deze sponsorloop en ziekte te vertellen.

Ze nemen dan ook sponsorformulieren mee. de formulieren zullen dan ook op de locaties komen te liggen maar kunnen ook hier gedownload worden.
Vul op het sponsorformulier zoveel mogelijk sponsors in, laat je van je sportiefste kant zien EN laat zien dat je Stichting TAAI heel graag steunt.