Ridders en Jonkvrouwen gezocht

Wil jij ‘ridder’ of ‘jonkvrouw’ worden?

Kinderopvang ’t Kasteel bestaat uit een Gastouderbureau en een BuitenSchoolse Opvang.

’t Kasteel is in 2002 opgericht door ouders en bestaat inmiddels uit drie vestigingen en vier groepen. Per dag vangen wij maximaal 140 kinderen op van 4-13 jaar.

BSO ’t Kasteel biedt gezellige en actieve kinderopvang in een huiselijke, warme sfeer op multifunctionele locaties met veel buitenruimte, zodat ieder kind kan zijn wie het wil zijn.

‘Ridders’ en ‘jonkvrouwen’ vangen ‘prinsen’ en ‘prinsessen’ op in 4 multifunctionele ‘Kastelen’ in de Burgemeesterswijk: bij korfbalvereniging Trigon: ’t Kasteel Trigon (9-12 jaar), bij hockeyclub Roomburg: ’t Kasteel Roomburg (7-9 jaar) en ’t Kasteel Het Croontje (4-6 jaar), en bij speeltuin De Speelschans: ’t Kasteel De Speelschans (4-6 jaar)

Vind je het leuk om kinderen in hun ontwikkeling te begeleiden?

Heb jij goede ideeën om kinderen uitdagende activiteiten aan te bieden?

Voor onze locaties BSO ’t Kasteel Roomburg en BSO ’t Kasteel Trigon zijn wij voor vier dagen in de week op zoek naar een ervaren pedagogisch medewerker met organisatorische kwaliteiten.

Ben jij in het bezit van een relevant diploma op minimaal MBO 3 niveau (bijvoorbeeld onderwijsassistent, gespecialiseerd pedagogisch medewerker of Sport en Bewegen)?

Heb jij goede communicatieve vaardigheden, een enthousiaste, flexibele instelling, en ben jij een sociale en zelfstandige collega? Dan willen wij heel graag kennis met je maken!

Ervaring met het werken in de Buitenschoolse Opvang is een pré.

Parttime uren: 25 per week

Verwachte startdatum: 15-8-2021

Soort dienstverband: Parttime, Bepaalde tijd, Onbepaalde tijd

Salaris: €2.128,00 – €2.899,00 per maand

Aanvullende betalingen:

  • Overuren uitbetaald
  • Vakantiegeld

Arbeidsvoorwaarden:

  • Aandelenopties
  • Bedrijfsfeesten
  • Fietsplan

Werkschema:

  • ma-vr

Thuiswerken:

  • Nee

Stuur je motivatie en CV naar info@tkasteel.nl of solliciteer via indeed